0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma ima dieselasa sa blow-off ventilommeni je susjed imao na 1.6td(Glof) bloow-off al cemu tonema svrhe kad se na kraju ni posteno ne cuje
ne stavljaj ništa jer nema koristi
imao mi je poznanik na astri gtc sa motorom od alfe 1.9 jtd 150 ks, i još je bila čipana, lipo se čulo ali njemu je preko blow offa bacalo uljne pare pa je sve bilo uprskano od ulja, nakraju ga je skinuo. a bio je baš za jtd motore, komplet je platio 1100 kuna.ne stavljaj ništa jer nema koristi
a ne ne, nece sigurno zavrtiti propelercic.... to sluzi samo zato da povrat zraka nebi napravio turbulenciju u usisnoj grani i time poremetio protok zraka, ali ipak uglavnom sluzi za onaj zvuk jer nitko nema toliko nabrijani mottor pa da bi osjetio tu razliku...
moja alfa je dosla sa blow offom iz italije, kihala je kad je vozim, pogotovo na niskim obrtajima i puknem puun gas onda pocne da "navlaci" i onda kad pustim gas kihne ljudi skacu po trotoarima ali auto mi nije islo nesto posebno i ja mislio zbog toga,skinem ga ono isto i na kraju vidim da mi je katalizator zacepljen skroz i ocistim ga, leeetiii auto, sad ne znam bi li ga vratio ili bi i prodo mozda...
drži ga, koristan je ma nemam pojma ne znam ko ce mi to sad vratit gore jer kod nas su majstori
znam ja njega na crijevo ono postavit znam gdje tacno bio ali isle su zice neka sa njega ali vise ne znam gdje
tadija, jel to baš bila žica ili samo cijev za zrak tj. pritisak??
eee to je to....
Ja bi taj blow off Jeli to moguće da si nešto ne poremetim na autu. Ajmo znalci :