nedavno slagajuči mjenjač od gta kojem se razletio diferencijal (zbog nedostataka špere)imo sam prilku vidjet glavu diferencijala...uspoređujuči je sa glavom dif-a od moje gt 1.9 16v m-jet ustanovio sam da su diferencijali potpuno isti što znači...
DA SE ŠPERA MOŽE NAMONTIRAT I NA NAVEDENE MODELE....
cjena 5000 kn sa ugradnjom...

Samo tu ima jedan drugi problem (tj. vise problema), moze se montirati, ali da li bi dobro radio u praksi to je druga prica.
Sjetite se Focusa RS koji je imao takvu istu speru pa je trgao volan iz ruke svaki put kad se sa dobre ceste ode na losu, i to je razlog zasto su Alfini inzenjeri prvo montirali to speru na dizel modele, i prilagodili postotak blokiranja za JTD model (kod ovog Torsen difa to je kut zupcanika - ovako napamet mi se cini da je pisalo da je 25 ili 30%, sad mi se ne da traziti po netu tocan postotak), a pitanje je kakav postotak blokiranja ce biti za benzince, a kakav za benzinca V6 sa 250 KS.
Isto tako ostaje i pitanje reprogramiranja VDC-a da drukcije radi i kasnije hvata, a sto je napravljeno na Q2 modelima.
Ja to ne bi montirao na benzinca koji se vozi po normalnoj cesti, dok ne izadje spera samo za njega.