Kako je to jedna od stvari koje s vremenom treba promijenit na svakoj 156-ici evo malog tutoriala kako to napraviti:
otvorite haubu, dignete je gore

odsarafite sve ove srafe zaokruzene crvenom bojom

Kad ste to napravili maska osatne na dva pipca zaokruzena zelnom bojom na slici gore. Samo ju povucete prema dolje i skine se.
Sad treba odvojiti onaj svijetli dio od crne plastike. To napravite sa sirokom odvijacem (trebat ce vam mozda dva ili tri). Poćnite od vrha trokuta i lagano sa svake strane nevrnite dok ne skljocne

Kad odvojite svijetli dio od crne plastike slijedi najteži dio posla - odvajanje starog znaka od plastike!!
Tu će trebat malo zasukat rukave. Prvo sam probusio dvije rupe i u njih zasarafio samorezne sarafe za koje sam vukao ali znak se nije pomaknuo ni milimetra!!
Onda sam uzeo brusilicu i izrezuckao znak, ćime sam ga i zagrijao pa je ljepilo popustilo. Evo na što je lićio znak kad sam ga napokon skinuo:

Kad skinete znak na svijetloj plastici ostane ljepila koje treba skinuti prije nego lijepite novi znak - ja sam ga jednostavno ostrugao dolje.
Zatim uzmete novi znak, skinete zastitnu foliju sa ljepila i zalijepite ga na mjesto (pazite da ga ne okrenee naopacke jer se to moze dogoditi)
Evo kako to izgleda kad je gotovo:

Slike nisu bas kvalitetne jer je slikano sa mobom, al vidi se kaj je bitno!!
Pozdrav!!