...sama ruchica je slohena od deblje cijevi (na koju je ukashirana pvc kugla u donjem dijelu i dalje prolazi dolje do sajli), a u nju je tvornichki "zabijena" tanka shipka (strojno upreshana na 4 mjesta) na koju se sharafi glava ruchice...samim time je i plastichni dio za rikverc napravljen u dvije debljine...ja sam zeznuo i automatski prepilio tanju shipku za 4 cm (takodjer po sredini i plastiku za rikverc)...kada sam vratio plastiku, falilo mi je tih 4 cm da nacharafim glavu ruchice

...to vam izgleda ovako (ovo je nakon prerade)

...da bi se ishta po tome radilo, mora se demontirati sve van, a to je moguche jedino odozdola...auspuh mora dole, pa limena zashtita, pa tek onda se dolazi do konzole ruchice mjenjacha i ruchne kochnice...jako zeznuto za skinuti!!!...nakon komplet rastavljanja deblji dio sam odrezao, a u nju zabio shipku fi 10mm (koristio sam shipku podizacha ventila za kamion Mercedes ACTROS

)...odrezao tochno na mjeru (koju sam ovaj put prije dobro izrachunao), namazao sa bijelom pvc masti i vratio nazad...muka isusova!!!
...plastiku za rikverc sam spojio onim sivim selotejpom...

...sada je kozhna manzheta ruchice malo vecha, ali se lijepo podfrkne i to sad izgleda ovako...

...ako niste bolesni kao ja, nemojte to pokushavati doma...

(mozhda ovako rijechima izgleda jednostavno, ali vjerujte nije)