da vratim temu malo, dosta se prckalo po autu, bilo je i nezgodica malo, svacega
prvo bio sma u atomatskoj praoni gdje su mi oni valjci otkinuli krovni spojler odletio i puknuo
par dana kasnije ostavim auto na parkingu ispred disko kluba i zena me spuca sa pasatom razbije mi branik na recu lakse, strga cijeli far i malo blatobran popiga
3 dana psolije pukne mi guma i auto vracem na zimske 16 ce
svoje felge Mak veleno 17 srebrno crne zamijenio za iste mak veleno samo u srebrnoj boji, posto su kolegi ukrali oz ove 16 koje sma namjeravo uzet tako da sad sam opet na 17 a nisam ih htio

prelakiran prednji branik, nisam znao dali lajsne povadit na kraju ih ostavio i njkih prefarbo samo, prelakirani pragovi koji su bili lagano u ocajnom stanju od kamenja slozen i prelakiren krovni spojler, zadnje lampe lagano prespricane u boju auta full
jos trebam lakirat taj blatobran al nemam trenutno vremena i sredit farove nkoji se zamutili zbog nepaznje pa je nitro malo na njih spricnuo
moram se pohvaliti da sam lakiranje prakticki sma obavio uz pomoc jednog covjeka koji s etime nekad bavio i koji me savjetovao i za ta tri elementa sam postrosio samo sto eura i koju kn jos vise na boju bezbojni primer i ostali materijal i ispalo je vise nego odlicno za prvi put
razlika u boji je vidljiva no polirat ce se pastom uboji pa cemo i to sredit valjda
cekam i caron foliju, kojom ce se sredit unutrasnjost malo, i retrovizori, cak razmilsjam da uzmem kromirane poklopce, al su skupi ko vrag
istekla i rega pa napokon na Zg idem
razmisljam da krov u crnu foliju presvucem, i traku na sajbu, pa mi kolega gtv napravio fotoshop i izgleda super
evo par fotki svega toga