s obzirom da je moj dio bio nedjeljni rucak i parking,pa evo da i olaksam malo nasem presjednistvu u opisu a i vama o docaravanju najljepseg grada uz more

Dakle krecemo s putanjama:
Vecina alfista dolazi u grupama stoga cu vam ja prikazati kako doci do parkinga iz vaznijih smjerova:
Smjer ZG,ST,KA,DE,SK,SB,VŽ...-Terminal

Smjer Istra-Terminal

Nakon što dođete ulazite na parking koji će biti vidljiv s ceste i biti cete preusmjereni od strane redara ukoliko ne budete vidjeli parking.
Parking ima 160 parkirnih mjesta,auti su parkirani jedan nasuprot drugog,tako da za razliku od prosle godine,ove cete moci svaku ljepoticu dobro promotriti.
Sama lokacija ove godine je puno atraktivnija posebice zbog ugovorenog restorana i prekrasnog setalista rijeckim terminalom.
Na ovoj slici mozete vidjeti parking i lokaciju restorana.Nazolost google jos nema uređenu sliku prostora.

Terminal restoran,nocni klub,trenutno najatraktivnija lokacija u Rijeci,odlican nocni zivot,ugodan ambijent,vrhunska organizacija,predivan pogled prilikom lijepog vremena. Sam restoran je smjesten na drugom katu i biti ce potpuno rezerviran za alfiste.Prije rucka na prvom katu i na prizemlju imate vanjski terasu sa direktnim pogledam na vase alfe.
No da ne duljim evo vam nekolika slika samog ambijenta:

nazalost slike restorana su mi netragom nestale no ovaj tjedan se ponovno imam dogovor s klubom pa cu vam i prilozit vise fotografija samog restorana i pogleda na parking.
i naravno ukoliko se odlucite zabaviti noc prije susreta dakle subotu budite sigurni da ce vas docekati ugodno drustvo