Autor Tema: ROK: Alfa Romeo 147 mit LPG  (Posjeta: 2304 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Joke

• Ne pilaj
  • Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • 164 2.0 TS X2 , 33 ser. 2 TD , 33 ser. 3 1.3 VL
    • Split
  • Trade bodova: (0)
Odg: ROK: Alfa Romeo 147 mit LPG
« Reply #20 : Listopad 19, 2007, 10:33:08 »
2.4 jtd je jedan od najboljih motora na svijetu, ako ne i najbolji. O kakvom lošem podmazivanju ljudi pričaju psmt.  :mad:
Alfin 3.0 v6 koji je prvi put ugrađen u 164 je dobio titulu najboljeg na svijetu. Imao sam negdeje taj članak...
Remen služi da drži hlače, a ne da se ugrađuje u motor.
Jednom kad odrastem vozit ću dizel.

Offline Privatnik

• Velika Gorica
  • Na probi
  • *
  • AR 147 2.0 SS powah
    • ZD županija
« Reply #21 : Listopad 19, 2007, 07:35:44 »
Bio sam danas u Autocomercu s kolegom iz crofiata. Pogledao 147-ice 1,9JTDm, vidio onu 147GTA i doznao da je vozač nasjeo na rinzol negdje i da su promjenjeni i motor i getriba koji ukupno imaju cca 1000km, a na satu je ostalo 50+. Automobil ima mana. Felge izdaleka izgledaju dobro, ali izbliza izgledaju kao igračke. Farovi su popucali i neke sitnice. O metaliziranim staklima ne znam što misliti. Bilo je tu i Punta,Brava....

Na kraju su mi zapele za oko 2 ljepotice. 159 1,9JTDm crvena i crna. Crnu je vozio Massimo i ima 20+tkm. Ima prekrasnu bež kožu iznutra i to mi je najbolja kombinacija. Izvana su 18" felge koje su s lijeve strane izgrebane te bi ih trebalo servisirati, i prednji branik s lijeve strane je malo zagreban. Inače ostalo sve 5, samo bi je trebalo oprati i usisati. Inače, već vidim kako originalni cd player ide van i na njegovo mjesto navi+tv+dvd ekran. Minus na kraju je to što nema rezervni kotač nego kompresor i što straga na zadnjem nosaču piše massimo  :))) Garancija je još godinu dana, a rečeno mi je da bi dobio novi akumulator, da će ići na servis i da će ga oprati  :da: cca 26,800€

Crvena je sa istim motorom, crna koža iznutra i za taj automobil male felge. cca 25,800€
Bila je još neka siva, nisam je gledao.

S druge strane stajala je GT-jka, prodana, ali mi se ne sviđa unutrašnjost. Stražnji kraj je strava.

U salonu sjedio u 147-ici maranello, u bravu, u grande puntu...

Sljedeći tjedan idem na probnu vožnju Alfe Romeo 159  :drive:

Offline Anton

• CSI fiume
  • Ovisnik o alfistima
  • ...sportwagon...
    • De-Ri :)
« Reply #22 : Listopad 20, 2007, 08:52:23 »
najbolji auto je novi auto.....

a svaki od navedenih auta je prekrasan na svoj nacin.... s tim da bih htio napomenuti da je svaki alfin V6 nahvaljen i po pitanju snage, zvuka, izdrzljivosti.... ako hoces auto za dusu uzmes neki (bilo koji pa i GTA) V6....to je najblize ferarriju a da si smrtnik moze priustiti...

s druge strane sa jdt-em (159 ili 147) dobijes brzu radnu zivotinju koja prekasno izgleda i sluzit ce te 10 godina... bez hebem ti...

znaci : GT V6 ili 159 jtd ili 147 jtd

slatke muke.... :sad:

Offline Tbird

• 1600cc 8V
  • Sa stažom
« Reply #23 : Veljača 10, 2009, 05:32:40 »
računaj na 100000km obaveznu polugeneralku, i traži GTA kojoj je već reparirana/zamjenjena getriba, piramida se zna razletiti, još nisam ćuo za nijednu na kojoj se nisu trebale raditi ove stvari, zato traži neku na kojoj je već napravljeno ili se pripremi na to, bez obzira tko je bio vlasnik i koliko god da je mažena i pažena, dogodit će se te stvari, neizbježno je :clap:. Polugeneralka te košta oko 15-16 tisuća, ovisi o dijelovima, a reparacija je 20 tisuća :ok:
i nemoj misliti da buš se s plinom nekaj spasio :ok: trošila bude ti ta i ovak i onak

To je onda teški kurac od auta, još kad vidim ovo da se svakoj i getriba razleti  :wal: :wal: :wal:
Pa toliko traju i Ferrarijeve mašine, unbelievable!
Shoei, odličan review, sve pohvale za objektivnost  :clap2: :ok:
Kad bi barem takvi ljudi pisali recenzije po časopisima  

Offline 156_Fever

• Zadar
  • Sa stažom
  • Fiat Punto 75 ELX LPG
    • Zadar
« Reply #24 : Veljača 11, 2009, 08:34:49 »
To je onda teški kurac od auta, još kad vidim ovo da se svakoj i getriba razleti  :wal: :wal: :wal:
Pa toliko traju i Ferrarijeve mašine, unbelievable!
Shoei, odličan review, sve pohvale za objektivnost  :clap2: :ok:
Kad bi barem takvi ljudi pisali recenzije po časopisima  

Ne znam što ti je tu čudno! Gle uzevši polovnu GTA nikad ne znaš koliko ruka ju je vozilo i kako, je li održavana uredno ili površno, tako da se sranja događaju iz više razloga... Ako bi uzeja novu i otpočetka je mazija i pazija sidurno bi to bolje izgledalo, ali cijena nove je  :song:
http://www.zadartotal.com/oglasi - 1. online MALI OGLASI zadarske županije...

Offline Tbird

• 1600cc 8V
  • Sa stažom
« Reply #25 : Veljača 11, 2009, 10:43:51 »
Jasno mi je da, kakav vlasnik takav auto, ali previše je to mana, previše. Dok nisam pročitao Shoeiev post nisam imao pojma da stvari stoje toliko loše, a posebno ne za tu cijenu.
Da razvijaju top modele po sistemu Renaulta, a ne da samo prepakuju, bio bi to onda pravi GTA, a ne ovako, dođeš do cilja pa pravac generalna  :hehe:

Online Isus

• Gusnata seljačina
  • Član Alfa Kluba***
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Gusnati kramp 2.0
    • ZG Medveščak
  • Trade bodova: (+4)
« Reply #26 : Veljača 12, 2009, 12:03:42 »
Bio sam danas u Autocomercu s kolegom iz crofiata. Pogledao 147-ice 1,9JTDm, vidio onu 147GTA i doznao da je vozač nasjeo na rinzol negdje i da su promjenjeni i motor i getriba koji ukupno imaju cca 1000km, a na satu je ostalo 50+. Automobil ima mana. Felge izdaleka izgledaju dobro, ali izbliza izgledaju kao igračke. Farovi su popucali i neke sitnice. O metaliziranim staklima ne znam što misliti. Bilo je tu i Punta,Brava....

Na kraju su mi zapele za oko 2 ljepotice. 159 1,9JTDm crvena i crna. Crnu je vozio Massimo i ima 20+tkm. Ima prekrasnu bež kožu iznutra i to mi je najbolja kombinacija. Izvana su 18" felge koje su s lijeve strane izgrebane te bi ih trebalo servisirati, i prednji branik s lijeve strane je malo zagreban. Inače ostalo sve 5, samo bi je trebalo oprati i usisati. Inače, već vidim kako originalni cd player ide van i na njegovo mjesto navi+tv+dvd ekran. Minus na kraju je to što nema rezervni kotač nego kompresor i što straga na zadnjem nosaču piše massimo  :))) Garancija je još godinu dana, a rečeno mi je da bi dobio novi akumulator, da će ići na servis i da će ga oprati  :da: cca 26,800€

Crvena je sa istim motorom, crna koža iznutra i za taj automobil male felge. cca 25,800€
Bila je još neka siva, nisam je gledao.

S druge strane stajala je GT-jka, prodana, ali mi se ne sviđa unutrašnjost. Stražnji kraj je strava.

U salonu sjedio u 147-ici maranello, u bravu, u grande puntu...

Sljedeći tjedan idem na probnu vožnju Alfe Romeo 159  :drive:

sam nemoj sud o autu davat nakon te 159 ( ak će bit ona smeđa 1.9 jtdm) taj auto je krš, motor lupa, ovjes škripi, itd.

Slične teme

Naslov / Autor Odgovora Zadnji post
189 Odgovora
8236 Hitova
Zadnji post Svibanj 27, 2010, 04:50:19
mauroar
4 Odgovora
452 Hitova
Zadnji post Kolovoz 03, 2009, 09:03:10
Berma
9 Odgovora
874 Hitova