Bio sam danas u Autocomercu s kolegom iz crofiata. Pogledao 147-ice 1,9JTDm, vidio onu 147GTA i doznao da je vozač nasjeo na rinzol negdje i da su promjenjeni i motor i getriba koji ukupno imaju cca 1000km, a na satu je ostalo 50+. Automobil ima mana. Felge izdaleka izgledaju dobro, ali izbliza izgledaju kao igračke. Farovi su popucali i neke sitnice. O metaliziranim staklima ne znam što misliti. Bilo je tu i Punta,Brava....
Na kraju su mi zapele za oko 2 ljepotice. 159 1,9JTDm crvena i crna. Crnu je vozio Massimo i ima 20+tkm. Ima prekrasnu bež kožu iznutra i to mi je najbolja kombinacija. Izvana su 18" felge koje su s lijeve strane izgrebane te bi ih trebalo
servisirati, i prednji branik s lijeve strane je malo zagreban. Inače ostalo sve 5, samo bi je trebalo oprati i usisati. Inače, već vidim kako originalni cd player ide van i na njegovo mjesto navi+tv+dvd ekran. Minus na kraju je to što nema rezervni kotač nego kompresor i što straga na zadnjem nosaču piše massimo

)) Garancija je još godinu dana, a rečeno mi je da bi dobio novi akumulator, da će ići na servis i da će ga oprati

cca 26,800€
Crvena je sa istim motorom, crna koža iznutra i za taj automobil male felge. cca 25,800€
Bila je još neka siva, nisam je gledao.
S druge strane stajala je GT-jka, prodana, ali mi se ne sviđa unutrašnjost. Stražnji kraj je strava.
U salonu sjedio u 147-ici maranello, u bravu, u grande puntu...
Sljedeći tjedan idem na probnu vožnju Alfe Romeo 159