0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zločesta Ria, zločesta :wz Još kad ti ovaj post Niko vidi
Citat: Vele - 14-03-2007, 20:36:30Zločesta Ria, zločesta :wz Još kad ti ovaj post Niko vidi Samo sam pitala,da ne bude nekom nešto nejasno ..........
Vele ...kako bi ja mogao doci do dvije Crvene alfisti "tablice" :rolll: :rolll:
Citat: Niko - 19-04-2007, 07:59:55Vele ...kako bi ja mogao doci do dvije Crvene alfisti "tablice" :rolll: :rolll:... :hehe: :hehe: :hehe:...pa slozhi ih u photoshopu, kao i on na fotki... :hehe: :hehe: :hehe:...
Citat: Mareo - 19-04-2007, 09:46:13Citat: Niko - 19-04-2007, 07:59:55Vele ...kako bi ja mogao doci do dvije Crvene alfisti "tablice" :rolll: :rolll:... :hehe: :hehe: :hehe:...pa slozhi ih u photoshopu, kao i on na fotki... :hehe: :hehe: :hehe:...Nisam išao za tim Vele vrag
Na sljedeći susret ponijet ću fotošop pa ćemo tvoju fotošopirat :hehe: :hehe: :hehe:
ajde ubaci onu crnu felgu na svoju alficu, da vidimo kako paše na crni auto
Citat: Pero156TS - 19-04-2007, 11:31:05ajde ubaci onu crnu felgu na svoju alficu, da vidimo kako paše na crni auto OZ ultraleggera graphit, OK.Čim ufatim malo vremena... upravo izlazim iz studija... poslom...
Evo tebi lijepo fotka stara 5 minuta,Crnka na svom starom mjestu, ispod prozora studija, pa nek' se vidi.....Onda?
Citat: Vele - 19-04-2007, 11:26:43 Evo tebi lijepo fotka stara 5 minuta,Crnka na svom starom mjestu, ispod prozora studija, pa nek' se vidi.....Onda? Onda? Pa znamo svi da si majstor fotošopa....u 5 minuta su ju popeglao....i sada je kao curica
Citat: Niko - 19-04-2007, 12:08:03Citat: Vele - 19-04-2007, 11:26:43 Evo tebi lijepo fotka stara 5 minuta,Crnka na svom starom mjestu, ispod prozora studija, pa nek' se vidi.....Onda? Onda? Pa znamo svi da si majstor fotošopa....u 5 minuta su ju popeglao....i sada je kao curica Niiiiisaaammm , samo sam "pomeo" par opušaka i zgužvanu kutiju cigareta, te malo retuširao jedan nepoćudan grafit na zidu...... a na Crnki ništa! Pa valjda bi joj onda ispolirao i ove ogrebotine na prednjim vratima ))
Vele nema šta nisam nikad vidio ljepšu 146-cu
vlasnica