Pozdrav svima
evo već mjesec dana sam ponosan vlasnik 147 1.9 JTD 85 kW 2004.
Treci sam vlasnik, prvi je navodno bila neka žena u Njemačkoj, bar tako piše u servisnoj, drugi je bio neki stariji zubar Hrvat iz Njemačke koji ju je kupio tamo 2011. i uvezao u Hrvatsku.
Sat broji ~120000 km, AlfaOBD kaže da kilometri nisu vracani, a ima i servisnu u kojoj je u redu kilometraza.
Mašina je u super stanju, što mi je bilo i najvažnije kod kupovine.
Limarija je zdrava, ali ima na sebi hrpu točkica i crtica, što od nepažnje bivših vlasnika, što od nepažnje drugih sudionika u prometu. Na desnom blatobranu i vratima bunkera ima ogrebotine koji moram riješiti do kraja ljeta jer će prohrđati.
Do sada je napravljen mali servis, promijenjeni prednji diskovi i pakne, zadnje pakne, prednji ležaji kotača i kupljene dvije nove gume Fulda SportControl (imaju moju preporuku, vrhunske su).
Idući tjedan idem promijeniti gornje vilice jer su seleni uništeni, to sam vidio kada sam mijenjao gume, inače ništa ne lupa, ali bolje da to promijenim na vrijeme pa da imam mir kasnije.
Napravio sam preko 3000 kilometara, bio u Austriji s njom i jednostavno sam oduševljen i prezdovoljan. Ne postosji ništa na svijetu što me razveseli kao Alfa na alpskoj cesti, predivno je kako leži u zavojima i prestiže puno skuplje i novije Mercedese i Audije, da ne govorim Golfove

. Zvuk je malo traktorski na niskim okretajima, ali preko 2500 se to pretvara u takvu ljepotu da gasim radio

Jedna sa sektewagen

jedna s prijateljicom